Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Andrew Yates (AFP)

Skademarerittet fortsetter for Smalling

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Stabæk fortsetter medaljejakten

Sir Alex Ferguson må klare seg uten Chris Smalling de neste ti ukene.

Manchester Uniteds Chris Smalling har vært ute med lyskeskade siden mai, noe som holdt han borte fra Englands EM- og OL-tropp.

Ferguson hadde håpet å få midtstopperen tilbake i førstelagsdiskusjonen til seriestart, men nå har Smalling pådratt seg en skade i metatarsal-beinet i foten, og måttet gjennomgå en operasjon, det melder Manchester United på sine hjemmesider. Metatarsene er knoklene som går fra fotroten og frem til det innerste leddet til tærne.

Dermed må Ferguson klare seg uten forsvarspilleren i seriestarten mot Everton 20. august.

- Han fikk skaden på onsdag og vi bestemte oss med en gang for en operasjon, så han er ut, forteller Ferguson ifølge Daily Telegraph.

- Han bærer ikke med seg mye flaks, denne gutten, men han er ung og vi gjorde det rette med å operere for å få han tilbake så raskt som mulig, avslutter United-manageren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus