Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Ap

- Du kan miste mye fart i «elvene»

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Alonso vant kvalifiseringen til Tysklands Grand Prix i uværet.

VM-leder Fernando Alonso vant lørdag kvalifiseringen til Tysklands Grand Prix i formel 1 og sikret seg pole position for annen gang på rad.

Ferrari-føreren kom seg helskinnet gjennom uværet på Hockenheim-banen, og viste igjen at han er mannen å slå i jakten på VM-tittelen. Alonso var nesten halvsekundet raskere enn regjerende verdensmester Sebastian Vettel (Red Bull) fra Tyskland.

- Noen ganger lønner det seg å sjekke forholdene på banen først, noe vi gjorde før tredje kvalifiseringsrunde. Å kjøre gjennom den sjette svingen var ikke lett for noen, siden det var mye vann på banen der. Men alt gikk bra for oss, sa Alonso.

Spanieren og Vettel får dermed beste startspor søndag. Red Bulls Mark Webber ble nummer tre i kvalifiseringen. Formel 1-veteranen Michael Schumacher ble nummer fire.

Vettel mener tordenværet ga et noe tilfeldig utfall på resultatlisten.

- Det er alltid tøft under slike forhold. Du kan miste mye fart i «elvene», og konkurransen blir litt bingo. Heldigvis kom vi greit gjennom med bilen og er i front søndag, sa tyskeren. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus