Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Getty images / All Over Press

Milan kan erstatte Zlatan med Bendtner

Reisetips med annonselenker

Feriedestinasjonene for en sexy sommerkropp

Oddsen med annonselenker

Går mot sjokknedrykk i Premier League

Den italienske toppklubben vil kjøpe løs Arsenal-spissen.

Milan skal ha sett seg ut Arsenals danske angrepsspiller, Nicklas Bendtner, som en mulig erstatter for Zlatan Ibrahimovic, det melder italienske Gazzetta dello Sport, ifølge expressen.se.

Ibrahimovic forlot Milan til fordel for franske Paris Saint-Germain, der han vil heve en årslønn på rundt 105 millioner kroner.

Les også:Zlatan er klar for PSG.

- Vi må bygge opp laget vårt, selv om vi har mange spillere som fortsatt er igjen. Det er en måned igjen av overgangsvinduet og foran forrige sesong forandret lagets identitet seg like før vinduet stengte, forteller Milan-trener Massimilliano Allegri.

Tidligere har også Edin Dzeko og Carlos Tevez blitt nevnt som mulige erstattere, men begge spillerne blir trolig for dyre for klubben med tunge økonomiske problemer. Gazzetta dello Sport forteller at Juventus Alessandro Matri er øverst på Milans ønskeliste, men det spørs om seriekonkurrenten vil selge sin angrepsspiller.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Våre bloggere

Mina Gerhardsen

Penger lukter faktisk

Sammy Myklebust

Gull til Ægir Bryggeri

Tor Hammerø

Bugge med vennefest

Anders Nordstad

Billig politikk

Kjell-Ola Kleiven

Min største frykt