Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Dean Mouhtaropoulos (Getty Images)

- Det var magisk da den gikk i

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Moldes «sjokkerende» gulloppskrift

Espen Kofstad vant sin første Challenge Tour-tittel.

Espen Kofstad vant i sin første Challenge-tour lørdag ettermiddag. Challange-touren er nivået under Europatour og de siste dagene har Losby-golferen Kofstad kjempet i toppen i Acaya Open.

Danske Joachim B. Hansen var Kofstads nærmeste konkurrent, men med en fantastisk avslutning av nordmannen med to birdies og én eagle på de fem siste hullene klarte ikke Hansen å henge med. Dermed kunne Espen Kofstad strekke armene i været for sin første Challenge Tour-tittel.

- Det var magisk
- Jeg er så glad at jeg skjelver som et løv. Jeg er henrykt, det er så utrolig herlig å vinne. Slagene satt i hele dag, og jeg er stolt av hvordan jeg spilte, ettersom jeg aldri har vært i ledelsen før sisterunden før, sa han til europeantour.com etter runden.

- Da jeg senket bunkerslaget for eagle på det første hullet fikk jeg følelsen av at dette kanskje var dagen min, men så begynte Joachim å spille utrolig bra, og slo hvert eneste slag helt perfekt. Han var uheldig som slo innspillet for langt på det siste hullet, det er alltid tøft å se en "kollega" avslutte slik. Jeg var forberedt på play-off. Det var uheldig for ham, men han spilte utrolig golf hele uken. Putten på det 17. var definitivt dagens høydepunkt. Det var magisk da den gikk i, og det var ganske mange tilskuere rundt som jublet vilt da den gikk i.

Inne blant de 15 beste
Med seieren kunne Kofstad innkassere 25 600 euro, nærmere 190 000 kroner. Det fører nordmannen inn blant de 15 beste på pengelisten, noe som også er kravet for å sikre spillerettighetene i Europas gjeveste selskap i 2013.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus