Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/Scanpix

- Alle går gjennom slike perioder

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Tiger Woods mistet ny mulighet til majortittel.

Lytham St. Annes (NTB-AFP): Tiger Woods endte på delt tredjeplass i The Open og gikk glipp av en ny sjanse til å vinne en majorturnering.

Forrige majortittel kom i US Open i 2008.

Amerikaneren mener han likevel ikke lar seg prege av den over fire år lange seierstørken i de største turneringene.

- Det er en del av golfen. Alle går gjennom slike perioder. For noen varer det hele karrieren. For andre er periodene litt kortere, sa Woods etter sin delte tredjeplass.

- Selv de største golfspillerne noen gang har opplevd lignende. Når en har spillerkarrierer som varer i 40-50 år kommer det slike opphold, fortsatte 36-åringen.

Trøsten for Woods var at han leverte sitt beste resultat i The Open siden han vant turneringen for seks år siden.

Også i helgen var den tidligere verdenseneren lenge med i seierskampen. En katastrofal trippelbogey på sisterundens sjette hull ødela dog for vinnersjansen. Til slutt endte Woods fire slag bak vinner Ernie Els. Sørafrikaneren avsluttet på sju under par totalt. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus