Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Ian Kington (AFP)

Onsdagens Premier League-rykter

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Sjekk hvilken beskyldning Tottenham kommer med mot Arsenal.

«Vi så ham først», roper Tottenham Hotspur til Arsenal. White Hart Lane-klubben mener at erkefienden har kontaktet Lyon for å presse opp prisen på den franske landslagskeeperen Hugo Lloris.

Tottenham har fulgt Lloris lenge, mens Arsenal angivelig først meldte sin interesse for en måneds tid siden. Kilder skal også ha fortalt franske Le 10 Sport at Arsenal egentlig ikke er seriøst interessert i Lloris.

Metro skriver at det foreløpig uansett ikke er lagt inn noen offisielle bud på keeperen.

Arsenal er imidlertid seriøst interessert i Santi Cazorla, den spanske EM-vinneren som ønsker seg bort fra Malaga.

Daily Mirror skriver onsdag at Joe Allen maksimalt vil koste Liverpool 15 millioner pund, ettersom han har en klausul i sin kontrakt med Swansea som slår fast at det er pristaket dersom en toppklubb ønsker å kjøpe ham, og her inkluderes altså Liverpool.

Avisen er sikker på at Allen havner i Liverpool, selv om anfieldklubben vil forsøke å presse prisen ned og selv om Tottenham også er interessert.

Samme avis mener å vite at Paris St. Germain er klar til å overby Real Madrid for å få Luka Modric fra London. En aktuell erstatter for Tottenham, er ifølge Daily Mail den brasilianske midtbanespilleren Willian (23), som til daglig spiller for Sjakhtar Donetsk.

Også Manchester United er på utkikk etter en brasiliansk midtbanespiller, nærmere bestemt Lucas Moura (19). Lucas tilhører Sao Paulo og vil koste flesk. Mye flesk. Så mye at spillerens agent ifølge Talksport har konstatert at han ikke flytter på seg nå i sommer.

Det flotte med engelske aviser er at de kjører på med elleville rykter uansett hvor ulogiske de er. Daily Mail mener å vite at AC Milan ønsker å hente Carlos Tevez fra Manchester City. Det er altså italienske AC Milan vi snakker om her - klubben som solgte både Thiago Silva og Zlatan Ibrahimovic for å kutte på utgiftssiden. Tevez er jo som kjent en billig mann å ha i stallen.

Byrivalen Inter kjører lavbudsjett og ser heller for seg Aleksandar Kolarov når en spiller skal hentes fra Manchester City. Inter håper å få Kolarov for 6,2 millioner pund, melder Talksport.

Samme nettsted opplyser at Internacional-spilleren Oscar (20) nærmer seg en overgang til Chelsea.

Chelsea og Manchester United må ifølge Talksport se seg slått av Roma i kampen om Benfica-spilleren Axel Witsel (23), mens Daily Mail skriver at Newcastle avviser at Demba Ba er på vei til Rubin Kazan.

Daily Mirror konsentrerer seg om de litt mindre, men like fullt svært tradisjonsrike klubbene Everton og Aston Villa. Johnny Heitinga er i ferd med å forlate Everton til fordel for tyrkiske Fenerbahce, mens Aston Villa skal kjøpe venstrebacken Aaron Cresswell fra Ipswich.

Kilde: BBC

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus