Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Heiko Junge / NTB / Scanpix

Anmelder ikke Follo-treneren

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Påtalenemnda i NFF har besluttet ikke å anmelde Follo-trener Hans-Erik Eriksen for brudd på NFFs regelverk.

Det melder Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Eriksen innrømmet i midten av juli å ha gitt innsideinformajson til en gambler i perioden mellom 2000 og 2005, og at han mottok penger i den hensikt å påvirke resultater i fotballkamper.

Han hevder videre at det ikke er snakk om noen kampmanipulasjon.

- Foreldet
Nå er det mye som tyder på at eventuelle regelbrudd, under enhver omstendighet, vil være foreldet, opplyser fotballforbundet. Denne saken vil derfor ikke forfølges ytterligere.

- Hvis det imidlertid på et senere tidspunkt skulle dukke opp nye og vesentlige opplysninger vil dette kunne medføre at saken stiller seg annerledes, sier leder av påtalenemnda i NFF, Knut Fure.

Vil gjøre opp for seg
Eriksen er ifølge pressemeldingen glad for at NFF har valgt å finne en alternativ måte for Eriksen å gjøre opp for seg på. Det utdypes ikke hva dette vil gå ut på.

- Jeg tar påtalenemndas konklusjon til etterretning og er tilfreds med at Eriksen vil følge opp Fotballforbundets initiativ, kommenterer Kjetil Siem, generalsekretær i NFF.

Her kan du lese mer om Follo-trenerens innrømmelser.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus