RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge / NTB / Scanpix

Anmelder ikke Follo-treneren

Sist oppdatert:
Påtalenemnda i NFF har besluttet ikke å anmelde Follo-trener Hans-Erik Eriksen for brudd på NFFs regelverk.

Det melder Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Eriksen innrømmet i midten av juli å ha gitt innsideinformajson til en gambler i perioden mellom 2000 og 2005, og at han mottok penger i den hensikt å påvirke resultater i fotballkamper.

Han hevder videre at det ikke er snakk om noen kampmanipulasjon.

- Foreldet
Nå er det mye som tyder på at eventuelle regelbrudd, under enhver omstendighet, vil være foreldet, opplyser fotballforbundet. Denne saken vil derfor ikke forfølges ytterligere.

- Hvis det imidlertid på et senere tidspunkt skulle dukke opp nye og vesentlige opplysninger vil dette kunne medføre at saken stiller seg annerledes, sier leder av påtalenemnda i NFF, Knut Fure.

Vil gjøre opp for seg
Eriksen er ifølge pressemeldingen glad for at NFF har valgt å finne en alternativ måte for Eriksen å gjøre opp for seg på. Det utdypes ikke hva dette vil gå ut på.

- Jeg tar påtalenemndas konklusjon til etterretning og er tilfreds med at Eriksen vil følge opp Fotballforbundets initiativ, kommenterer Kjetil Siem, generalsekretær i NFF.

Her kan du lese mer om Follo-trenerens innrømmelser.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere