Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

- Neida, Viking er ikke kjedelige

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

Tommy Høiland dysser ned sin egen «mobbing» av naborivalene.

Søndag er det lokalderby i Rogaland, når Viking tar imot Sandnes Ulf til tippeligaduell.

Én som gleder seg ekstra til kampen, er Sandnes-spiss og tidligere Viking-spiller Tommy Høiland.

- Det er alltid tøft i lokaloppgjør, og det kan hende det smeller litt ekstra, sier han til Nettavisen.

- Boring Viking
Han har selv bidratt til å øke temperaturen før kampstart. På Twitter gikk han onsdag ut og omtalte søndagens motstander for «boring Viking».

- Synes du Viking er kjedelige, Høiland?

- Ha, ha, neida, det var bare kameratslig mellom meg og noen Viking-spillere. Reservekeeperen til Viking begynte å fyre litt, og da måtte jeg ta igjen, sier Høiland til Nettavisen og ler.

- Hva synes du om det du har sett av Viking i år?

- Jeg har ikke sett så mange Viking-kamper faktisk, for jeg har stort sett spilt selv når de har hatt kamp. Men jeg har sett dem i én kamp, mot Stabæk, og da synes jeg de var bra, forteller han.

Sandnes Ulf-profilen bedyrer at han ikke har noen vonde følelser overfor gamleklubben, til tross for at han aldri fikk tillit over lengre tid i Stavanger. Han gleder seg heller til kampen han omtaler som årets høydepunkt.

- Jeg hadde tilbud om ny kontrakt, så sånn sett blir det ikke ekstra motivasjon for meg å score mot dem, for de ville jo satse på meg. Men med tanke på at vi alltid har vært lillebror i denne regionen, hadde det vært ekstra stort å score mot storebror, sier han.

- Ekstra prestisje
- Hva tror du om kampen?

- Det blir kjekt, og er en kamp vi har gledet oss til i hele år, og det blir en «høydare». Det er klart, når du spiller mot et lag som har en stadion det tar fem minutter å kjøre til fra vår egen, sier det seg selv at det blir ekstra prestisje involvert, sier han.

I skrivende stund ligger Viking fire poeng foran Sandnes Ulf, mye mindre enn ekspertene hadde spådd på forhånd. Men Høiland er ikke fornøyd med å ligge bak «storebror» på tabellen.

- Vi har ligget foran Viking på tabellen stort sett hele sesongen, men har tapt litt poeng i det siste, mens de er inne i sin beste periode. Men vi håper å få gjort noe med det på søndag, sier han.

- Uheldig
Så langt har 23-åringen notert seg for to scoringer på 12 kamper, og håper å øke scoringsantallet så fort som mulig. Men han er relativt fornøyd med egen sesong så langt.

- Den har gått greit, og føler at jeg har bidratt til mange av de gode Sandnes-øyeblikkene så langt i år. Men jeg var uheldig og fikk en liten skade da jeg var i toppform, og det var kjedelig. Men jeg er på gang igjen nå, advarer han.

Viking - Sandnes Ulf spilles førstkommende søndag klokken 18. Kampen kan du følge i vårt livesenter.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus