Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

Liverpool tapte mot Roma

Promotion med annonselenker

Retro: Husker du disse lekene?

Oddsen med annonselenker

Slik ser du ukens fotballkamper på TV

Francesco Totti og co. ble et nummer for store for de røde. Se video!

LIVERPOOL - ROMA 1-2:

Liverpool gikk på sommerens første tap da Serie A-klubben AS Roma ble et nummer for store i Boston natt til torsdag.

Michael Bradley og Alessandro Florenzi ga italienerne et tomålsforsprang før Charlie Adam reduserte for Liverpool ti minutter før slutt.

- Totti er en legende
Til tross for tapet var Brendan Rodgers godt fornøyd med Liverpools innsats i treningskampen.

- Jeg er meget godt fornøyd med kvelden. Det var mye positivt ved kampen. Roma ligger foran oss i antall kamper. De har spilt fire eller fem kamper mer enn oss, sier Brendan Rodgers til lfctour.com.

Rodgers håper de unge spillerne fikk en positiv opplevelse da de møtte Romas stjernespillere.

- Det var mange unge spillere som fikk verdifull erfaring mot toppspillere som Bojan og Totti. Det kommer til å hjelpe dem fremover. Unge Ryan McLaughlin spilte på høyre back i sin første kamp. Det var en fantastisk erfaring for ham å spille mot Totti - en legende innen fotballen.

Ungt Liverpool-lag
Brendan Rodgers sendte et relativt uerfarent lag på banen i møte med fjorårets seriesjuer i Serie A. Raheem Sterling og Nathan Eccleston utgjorde spissparet for de røde.

Roma viste fine tendenser offensivt i den første omgangen og viste at det er grunnlag for ny optimisme i klubben etter at Zdenek Zeman returnerte som trener.

Panagiotis Tachtsidis fikk Romas største sjanse i den første omgangen da han kom alene med Peter Gulacsi. Den ungarske keeperen vartet opp med en flott redning før Daniel Osvaldo satte returen over mål.

Også Joe Cole var farlig frampå før hvilen. Den tidligere Lille-spilleren var på god vei til å starte scoringsfeiringen da et lobben over Lobont dalte mot målet. Dessverre for Liverpool traff ballen tverrliggeren og gikk over.

Roma avgjorde
I andre omgang fikk amerikaneren Michael Bradley æren av å score kampens første mål etter en flott stikker fra Erik Lamela.

Alessandro Florenzi fulgte opp med å sette inn 2-0 på en retur etter flott angrepsspill fra italienerne.

Charlie Adam banket inn reduseringen med sin følsomme venstrefot, men det var ikke nok for Liverpool, og kampen ebbet ut med 2-1.

comments powered by Disqus