Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

Sjokkanklager mot EM-stjerne

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Leonardo Bonucci risikerer utestengelse i tre år.

Leonardo Bonucci risikerer å bli utestengt i tre år for sin rolle i den italienske kampfiksingsskandalen kalt «scomessopoli».

Det italienske fotballforbundet har navngitt 44 spillere og 13 klubber som er mistenkt i saken som nå sjokkerer italiensk fotball.

Pepe og Bonucci mistenkes
25-åringen, som til daglig spiller i Juventus, er mistenkt for å ha vært med å manipulere resultatet i kampen mellom Udinese og Bari (3-3) i 2009-2010-sesongen. På den tiden spilte Bonucci for sistnevnte klubb.

Også Simone Pepe, som spilte for Udinese på dette tidspunktet, er under etterforskning for ikke å ha rapportert om forholdet i den omtalte kampen.

Kampen var den nest siste i sesongen 2009-2010 og ingen av lagene hadde noe å spille for.

Juventus-trener Antonio Conte står også i fare for å bli utestengt for ikke å ha rapportert forsøk på å fikse to kamper da han var trener i Siena.

Tidligere Siena-spiller Stefano Carobbio er mannen som skal ha beskyldt treneren for å ha visst om kampfiksingen, skriver Football-Italia.net

Juventus-trener mistenkt
Kampene som er under mistanke er Novara-Siena 2-2 og Albinoleffe-Siena 1-0 i 2010-2011-sesongen.

Conte risikerer seks måneders utestengelse, hevder italienske medier torsdag ettermiddag.

De mest alvorlige anklagene i saken er rettet mot klubbene Lecce, Siena og Grosseto, som risikerer strenge straffer.

Høringen i saken, som også involverer profilerte spillere som Daniele Portanova, Marco Di Vaio og Andrea Masiello, starter 2. august.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus