Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Vegard Grøtt / Scanpix

Grytidlig start på svømme-OL

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Det blir tidlig opp for romvenninnene Sara Nordenstam og Ingvild Snildal i OL. De må ut av dynene halv fem lørdag morgen.

Det må til for å få kroppen i slag til OL-åpningen.

- Det er like greit for meg å slå følge med Sara. Jeg våkner jo uansett når hun står opp. Det opplegget fungerte også for meg i Roma (2009), sier Snildal til NTB.

De to skal nemlig gjennom to innsvømminger før konkurransen starter på formiddagen. - Vi reiser til hallen, så hjem for å spise og hvile litt og så tilbake i hallen. Det gjelder å være klar fra første tak, sier Snildal.

- Det er ikke uvanlig at svømmerne må tidlig opp. Det nytter ikke å trene én gang om dagen når konkurrentene trener to. I tillegg er nivået så høyt i OL at det gjelder å vær helt klar allerede til det innledende heatet, sier landslagssjef Petter Løvberg til NTB.

Nordenstam skal lørdag svømme 400 meter medley. For Snildal venter 100 meter butterfly samme dag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus