Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

- Rekordbud på Carroll

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Premier League-kollega skal være villige til å sette ny overgangsrekord for å sikre seg Liverpool-spissen.

Andy Carroll ser ikke ut til å være med i framtidsplanene til den nye Liverpool-sjefen, Brendan Rodgers. Det har satt fart i overgangsspekulasjonene.

Nå melder vanligvis seriøse BBC at nyopprykkede West Ham er villige til bryte sin egen overgangsrekord for å sikre seg Liverpool-spissen.

Lån før kjøp
Kanalen hevder å vite at West Ham har foreslått en avtale der Carroll først lånes ut én sesong, samtidig som de binder seg til å kjøpe ham for en sum som skal være over 15 millioner pund neste sommer.

Liverpool-manager Rodgers har tidligere avfeid mulighetene for å slippe den storvokste spissen på lån, men kan være åpen for en løsning der et fremtidig kjøp er avtalt.

Jack Sullivan, sønnen til en av West Ham-eierne, la ingen demper på ryktene da han nylig skrev følgende twittermelding:

- Pappa jobber med en signering som blir den største i klubbens historie. Dobbelt så stor som klubben noen sinne har gjort før, skrev Sullivan.

Samtidig kommer det frem at Carroll ikke ser på den nyopprykkede klubben som et seriøst alternativ hvis han skal forlate Liverpool.

Også gamleklubben Newcastle skal være ute etter den engelske landslagsspilleren.

- Vi får se
På en pressekonferanse nylig, ville ikke Alan Pardew utelukke at Andy Carroll kunne komme tilbake til klubben denne sommeren.

- Vi får se hvor det blir av Carroll neste sesong. Han gjorde det veldig bra hos oss og har fått pressen i Liverpool imot seg, sa Pardew.

Den 23-årige England-spissen forlot Newcastle til fordel for Liverpool i januar i fjor. Klubbskiftet satte britisk overgangsrekord på 360 millioner kroner.

På Merseyside har imidlertid Carroll slitt med å gjenskape scoringsformen. Nå kan han snart være ferdig i den røde drakten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus