Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Nigel French

Søndagens Premier League-rykter

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Se Robin van Persies høye krav før han godtar å bli Manchester United-spiller.

Det er mye oppstyr rundt Robin van Persie om dagen og kampen mellom de to Manchester-klubbene fortsetter. Ifølge Sunday Express krever Persie samme lønn som Wayne Rooney. Han vil ha 220.000 pund per uke før han godtar å bli United-spiller. Rivalene Manchester City er ikke forberedt på å matche det, og antas å ha begrenset deres bud til 150.000 pund per uke. Det skriver Sunday Mirror.

Talksport hevder at Newcastle kan være tilbake som favoritter til å signere Liverpool-spissen Andy Carroll. 23-åringen har avslørt at han bare vil forlate Anfield om han får spille europeisk fotball. Men ifølge Sunday Mirror skal Newcastle se an Demba Bas situasjon før de sikrer seg Liverpool-spissen.

Southampton er også med i søndagens ryktebørs. Mirror skriver at de ønsker å få Arsenals Theo Walcott tilbake til St Marys. Samtidig forventer Arsenal å få signert Santi Cazorla innen tirsdag. Arsenal skal ifølge Daily Mail ønske å kjøpe han for 15 millioner pund, men Malaga har satt en prislapp på 20 millioner pund.

Manchester City-manageren Roberto Mancini har holdt kortene tett om hvilke spillere han ønsker å sikre seg før overgangsvinduet lukkes. Men Manchester Evening News melder at klubben vil avslører de nye signeringene i løpet av de neste to ukene.

Birmingham Mail skriver at West Brom-manageren Steve Clarke har bekreftet at spissen Shane Long ikke er til salgs etter at det kom fram at Reading var interessert.

Fulham er klar for å legge inn bud på Arsenals Andrey Arshavin, som ønsker å bli værende i London. Det melder Metro.

Agenten, som prøvde å få spissen Emmanuel Adebayor fra Arsenal til Manchester City, skal ifølge talksport mene at det er usannsynlig at 28-åringen flytter til Tottenham.

Daily Mail hevder at Manchester Unitids midtbanespiller Paul Scholes har avslørt at han ville ha returnert til England i EM, men at han aldri fikk en telefon fra manager Roy Hodgson.

Kilde:BBC.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus