Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Kent Skibstad/Scanpix

Vetons avskjedsgave til storebror

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

US Open-dobbel med to servekanoner

Dagen før han drar til sin nye klubb, fikk Valon Berisha se Viking knuse rivalen.

VIKING - SANDNES ULF 5-0:

Det ble stor ståhei da Morten Eriksen valgte å legge bort fotballskoene vinteren 2011. Etter en fantastisk sesong, var Sandnes Ulf for første gang i historien klar for Tippeligaen, og Eriksen, som kom til klubben i 2007, skulle endelig få prøve seg på norsk toppnivå.

Men spissen, som i 2009 scoret flest mål av samtlige spillere på de tre øverste nivåene i norsk fotball, ble toppscorer for Sandnes Ulf i 2011, og ble kåret til Adeccoligaens beste spiller samme år, manglet motivasjon, og la opp.

Ulf-fansens tryglet Eriksen om å revurdere valget sitt, men han hadde bestemt seg. Han var ferdig som fotballspiller.

Knottene kom seg imidlertid aldri helt fra bagen og opp på hylla. Søndag gjorde 29-åringen comeback for de himmelblå.

Tippeliga-debutanten opplevere for tiden et skademareritt, og Eriksen ble tryglet tilbake på gresset før lokaloppgjøret mot Viking.

Lillebror sørget for seier
Dessverre ble det ingen voldsom comebackfest for Ulf-legenden.

Isteden fikk Valon Berisha, som er klar for Red Bull Slazburg, med seg en fantastisk avskjedsgave. Fra tribuneplass på Viking Stadion fikk spissen med seg en siste seier.

Allerede etter ti minutter sendte lillebror Veton Berisha vertene opp i 1-0, og før førsteomgangen var ferdigspilt, doblet Vidar Nisja til 2-0 da han var heldig og fikk tak i en tverrliggerretur.

Jonevrets suksess fortsetter
Eriksen var ivrig fra start, og prøvde skuddfoten hyppig, men Sandnes Ulf slet med effektiviteten og det var tydelig at samarbeidet mellom Eriksen, Kamal Saaliti og Tommy Høiland manglet trening.

Dermed kom heller ikke målene, og med scoringer av Yann-Erik de Lanlay, Håkon Skogseid og Christian Landu Landu i den andre omgangen, vant Viking med kalssifrene 5-0. Stavanger-gjengen har innkassert ti poeng på de fire siste kampene, og Kjell Jonevret har ennå ikke tapt siden han overtok som trener på Viking Stadion.

Klubben ligger på tabellens sjuendeplass, og har kun to poeng opp til Haugesund på fjerdeplassen.

Sandnes Ulf sliter i tabellbunnen, og med 17 poeng ligger klubben på kvalikplass.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Våre bloggere