Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Reuters/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Promotion med annonselenker

13 ting du må ha i september

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Manchester City vil kjøpe Liverpool-forsvarer for 13 millioner pund.

Manchester City som har holdt kortene tett om signeringene denne sommeren skal, ifølge Daily Mirror, lagt inn et bud på Liverpools midtstopper Daniel Agger. Budet skal ligge på 13 millioner pund og både Real Madrid og Barcelona skal også være interessert i dansken.

Manchester United følger med på Chelsea-forsvareren Ashley Cole etter at de fortalte Everton at de ikke vil legge inn mer enn 12 millioner pund for Leighton Baines. Det skriver Metro.

Tottenham får en kamp med å signere Lyon-Keeper Hugo Lloris. Talksport hevder at den franske klubben insisterer på at de ikke vil la han gå om han ikke spør om å få gå selv.

Chelsea-direktøren Ron Gourlay forteller at klubben ikke er ferdig med å bruke penger. Ifølge Daily Express skal Chelsea ha brukt 65 millioner pund denne sommeren og kan også ende opp med å betale 32 millioner pund for Napoli-spissen Edison Cavani, 7 millioner pund for Wigans Victor Moses og 8 millioner pund for Marseille-forsvareren Cesar Azpilicueta.

Daily Mail skriver at Sunderland har gått inn med et bud på 12 millioner pund på Wolves-spissen Steve Fletcher. Wolves vil egentlig ha 15 millioner pund, men det spørs om ikke de må nøye seg med budet til Sunderland.

Det ser ut til at Arsenal har et godt øye med nyopprykkede Southampton. Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain har allerede blitt hentet fra «the Saints» og ifølge Daily Mirror skal Arsenal nå være interessert i Southamptons venstre-back Luke Shaw.

Tottenham skal igjen være interessert i tidligere Chelsea-forsvarer Ricardo Carvalho, etter at han fikk beskjed om at han kan forlate Real Madrid. Det melder the Times.

Daily Mirror er ivrige på dagens ryktebørs. Avisen skriver at Manchester City er klare til å la Emmanuel Adebayor forlate klubben gratis. Grunnen skal være fordi Robin van Persie nekter å spille på samme lag som hans tidligere Arsenal-lagkamerat.

Aston Villa er også ute etter nye spillere. De skal være på jakt etter Ipswich-forsvarer Aaron Cresswell som har fått en prislapp på 6 millioner pund. Ifølge Wolverhampton Express & Star kan Aston Villa også selge James Collins, med interesse både fra Sunderland og West Ham United.

Queens Park Rangers vil legge inn bud på Arsenals midtbanespiller Andrey Arshavin og Tottenham-spissen Jermain Defoe denne sommeren. Det melder caughtoffside.com.

Tabloidavisen the Sun skriver at Lukas Podolski og Olivier Giroud ikke vil være klar til seriestart for Arsenal. Grunnen skal være at de begge nykommerne ikke ble med på treningsleiren i Asia.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus