Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Streeter Lecka / Getty / All Over Press

Trist sorti for Tufte

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Olaf Tufte endte helt sist i semifinalen i singlesculler.

Olaf Tufte kom til London som regjerende olympisk mester, men uten gode resultater i 2012. Håpet var at storformen skulle dukke opp i vannet i rosenteret i Eton Dorney 40 kilometer utenfor London.

Det var liten antydning til form å finne både i innledende heat og i kvartfiunalen, der han karret seg videre med tredjeplass.

I semifinalen var OL-mesteren dessverre sjanseløs.

Mahe Drysdale fra New Zealand var overlegen og vant semifinaleheat A med 1,66 sekunders margin til nærmeste utfordrer, svenske Lassi Karonen. Marcel Hacker ble nummer tre, mens Tufte endte på sjetteplass og ble slått med hele 17,20 sekunder av Drysdale.

Tufte var til og med 3,5 sekunder bak femteplassen, som gikk til Mindaugas Griskonis fra Litauen.

- Å bli slått når du har gjort ditt beste, er greit og akseptabelt, men ikke når du ikke gjør jobben din, sa en gråtkvalt Tufte ifølge NTB.

- Det stemte ikke så bra da jeg kom ut i løpet. Jeg begynte å rote det til, kom ikke inn i flytsonen, og de andre fikk lov til å kjøre fra, sa Tufte.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus