Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Anna Gowthorpe / Pa Photos

Allen enig med Liverpool

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Joe Allen nær en Swansea-exit.

Joe Allen og Liverpool har blitt enige om betingelsene i en kontakt, melder lokalavisen The Evening Post. En kilde forteller avisen at betingelsene er så gode at Allen nå «er sikret for livet».

Avisen forteller også at Liverpool i juli fikk tillatelse av Swansea til å starte disse kontraktsforhandlingene, selv om klubbene ennå ikke har klart å bli enige om en overgangssum.

Liverpool har angivelig lagt 12,5 millioner pund på bordet samt tilbudt én spiller på lån, som angivelig skal være Jonjo Shelvey, men Swansea skal ikke ha svart på tilbudet.

Swansea skal kreve 15 millioner pund før de lar midtbanespilleren bli en del av Brendan Rodgers' lag.

Hvis enten Liverpool, Arsenal, Chelsea eller en av manchesterklubbene byr 15 millioner pund, må Swansea selge. Denne summen utløser nemlig en klausul i Allens kontrakt med Swansea.

Midtbanespilleren skal være fast bestemt på å signere for Liverpool, og det ser ut som en overgang vil skje så fort klubbene blir enige om en sum.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus