Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Michael Regan / Getty / All Over Press

Åtte disket etter badmintonskandale

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Stabæk fortsetter medaljejakten

London (NTB): Åtte badmintonspillere ble onsdag diskvalifisert i kvinnenes doubleturnering i OL fordi de prøvde å tape i sin siste gruppekamp.

Det var det internasjonale badmintonforbundet (BWF) som besluttet å diskvalifisere spillerne for å ha skadet sportens anseelse.

De fire doubleparene er fra Sør-Korea (2), Kina og Indonesia. Lagene var allerede klare for kvartfinalene, og ønsket om å tape handlet om å få gunstigere vei i utslagsrundene.

Danske spillere sier at dette har pågått i årevis, og at de forgjeves har prøvd å få BWF til å gjøre noe med det.

- Jeg er totalt målløs over at de gjør dette nå, for det har foregått hele sesongen, sier Joachim Fischer, som sammen med Christina Pedersen onsdag spilte seg fram til semifinale.

IOK understreket onsdag at spillerne ikke er kastet ut av OL, men etter diskvalifikasjonen får de ikke spille kvartfinaler. Det får derimot de to utslåtte parene i deres grupper, fra Russland, Canada, Australia og Sør-Afrika. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus