Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Lise Åserud (Scanpix)

Tysse: - Folk får mene hva de vil

Shopping med annonselenker

Topp 10 høstjakker for herre akkurat nå

Oddsen med annonselenker

Liverpool kan svikte hjemme

- Jeg har lagt saken bak meg, sier kappgjengeren.

Dopingdømte Erik Tysse (31) ser fram til å konkurrere i London-OL. - Jeg har lagt saken bak meg, sier kappgjengeren.

Tysse møtte den norske pressen i deltakerlandsbyen i London onsdag. Han skal i aksjon på 20 kilometer lørdag. - Jeg ser fram til å gå konkurranse og fokusere på den. Det er mitt hovedmål nå, og det jeg konsentrerer meg om. Jeg er glad for å være tilbake, sa Tysse.

Han ble utestengt i to år etter at han avla positiv dopingprøve i 2010. Tysse testet positivt på Cera, som er tredje generasjons bloddoping. Han var tilbake i konkurranse 8. juli og klarte det norske OL-kravet én dag før Olympiatoppen foretok det siste uttaket. Han bryr seg ikke om noen mener han ikke burde ha vært med i troppen.

- Som jeg har sagt hele veien, får folk mene hva de vil om ting. Jeg har vært gjennom saken og er tilbake. Jeg har fulgt reglene som ligger der, og jeg er tatt ut etter kriteriene.

- Forstår du at enkelte kan være kritiske?

- Det får de stå for selv, svarte Tysse. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus