Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: FIVB

Beholdt roen i OL-trykkoker

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Slo ut hjemmehåpene foran 15.000 tilskuere.

De norske sandvolleygutta sto mot publikumspresset og er videre i OL. Det ble 2-0 over hjemmehåpene Steven Grotowski/John Garcia-Thompson foran 15.000 på tribunene onsdag.

Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr går videre som nummer to i sin gruppe etter to seirer og et tap (mot Brasil).

- Dette var en skikkelig trykkoker. Vi la opp et opplegg før kampen. Det gikk mye ut på å beholde roen. Vi fulgte planen vår fullt og helt. Vi var litt heldige i første sett, men det gikk bra. Nå er vi videre og skal spille flere kamper uansett om vi blir en, to eller tre, sa Skarlund til NTB.

Første sett var jevnt, og ingen av lagene ledet med mer enn to poeng. Annet sett ble derimot enveiskjøring til 21-13. Da hadde britene ikke så mye mer å komme med.

- Vi hadde tro på at det ville bli lettere i annet sett. Publikum var fair og fin. De oppførte seg ikke dårlig på noen måte, men vi merket jo at vi ikke hadde støtte, for å si det slik.

Spinnangr smilt bredt etterpå. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus