Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/Scanpix

Vidic endelig tilbake

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Serberen kan gjøre comeback mot Vålerenga.

Den knallføffe midtstopperen har vært ute siden 7. desember i fjor, da han skadet seg i Champions League-oppgjøret mot Basel.

Han var ikke med på Manchester Uniteds første oppkjøringstur til Sør-Afrika og Kina, men nå skal han altså være klar igjen - etter 240 dager på sidelinjen.

- Vi har med Phil Jones, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra. Det vil være forsvaret vårt på turen, sier sir Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

Han må allerede klare seg uten Chris Smalling og Jonny Evans, som er ute med skader. Samtidig er Rafael da Silva opptatt med spill for Brasils OL-lag, mens tvillingbror Fabio er lånt ut til Queens Park Rangers.

- Smalling er ute i ti uker med på grunn av en operasjon, og Evans er fortsatt bare i trening. Det er store tap, og de vil miste sesongstarten, sier Ferguson.

Manchester United serieåpner mot Everton mandag 20. august.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus