Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050
Foto: AFP/Scanpix

Vidic endelig tilbake

Serberen kan gjøre comeback mot Vålerenga.

Den knallføffe midtstopperen har vært ute siden 7. desember i fjor, da han skadet seg i Champions League-oppgjøret mot Basel.

Han var ikke med på Manchester Uniteds første oppkjøringstur til Sør-Afrika og Kina, men nå skal han altså være klar igjen - etter 240 dager på sidelinjen.

- Vi har med Phil Jones, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand og Patrice Evra. Det vil være forsvaret vårt på turen, sier sir Alex Ferguson til klubbens hjemmeside.

Han må allerede klare seg uten Chris Smalling og Jonny Evans, som er ute med skader. Samtidig er Rafael da Silva opptatt med spill for Brasils OL-lag, mens tvillingbror Fabio er lånt ut til Queens Park Rangers.

- Smalling er ute i ti uker med på grunn av en operasjon, og Evans er fortsatt bare i trening. Det er store tap, og de vil miste sesongstarten, sier Ferguson.

Manchester United serieåpner mot Everton mandag 20. august.

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør