Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Mislykket spydkast for Marcussen

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Ida Marcussen bommet både i lengde og spyd i sjukampen på Olympiastadion lørdag.

Marcussen klarte bare 5,82 i lengde, 36 centimeter bak egen årsbeste i øvelsen. Det gikk ikke stort bedre i spyd, den nest siste øvelsen i sjukampen. Marcussen kastet 42,26, og det er nesten fire meter kortere enn hennes årsbeste i øvelsen. Den personlige rekorden er på 52,95, så også i spyd var hun godt under pari.

Hun innledet og avsluttet lengdekonkurransen med døde hopp, mens hun i alle fall sikret seg et resultat i det andre hoppet. I spyd ble det 42,26 og 42,23 i de to første omgangene, før hun avsluttet med et dødt kast.

Ida Marcussen ligger tredje sist sammenlagt når det gjenstår en øvelser. Hun har 4934 poeng, og håpet om å slå den norske rekorden med 6226 poeng fra 2007, er definitivt over. For henne har OL blitt en skuffelse.

Til nå har hun 14,08 på 100 meter hekk, 1,68 i høyde, 13,46 i kule, 25,15 på 200 meter, 5,82 i lengde og 42,26 i spyd.

Russiske Tatjana Tsjernova hoppet lengst lørdag med 6,54, mens den britiske hjemmefavoritten Jessica Ennis fulgte opp med 6,48, (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus