Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Jon Olav Nesvold/Scanpix

Bekreftet RBK-interesse for Elyounoussi

Promotion med annonselenker

De 283 tingene du må ha opplevd før du dør

Oddsen med annonselenker

Skader og karantener i Tippeligaen

Jönson: - Vi vet at ting kan skje fort.

Rosenborg ønsker seg Tarik Elyounoussi. Det bekreftet Fredrikstads sportsdirektør Joachim Jonsson mandag.

- Det er ingen hemmelighet at Rosenborg er interessert i ham. Det har ikke kommet bud på Tarik nå, men samtidig vet vi at ting kan skje fort. Rosenborg kjenner spillereglene og vet hva vi ønsker for ham, sa Jonsson til TV 2.

Elyounoussi har vært FFKs viktigste spiller i en ellers tung sesong. Han takket nylig nei til en overgang til opprykkslaget Pescara i italiensk serie A.

24-åringen har tidligere uttalt at han ikke vil spille for en annen eliteserieklubb i Norge.

- Ja, det stemmer, det. Han ønsker primært å reise ut dersom han skal forlate klubben, men samtidig er Fredrikstad i situasjonen de er nå, og det kan jo også spille inn, sa Jonsson.

Rosenborg har den siste tiden forsterket laget med Tore Reginiussen og Jaime Alas foran høstens sesonginnspurt. Trønderne er seks poeng bak serieleder Strømsgodset med elleve kamper igjen å spille. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus