Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Skjermdump Youtube

Hva skjer her, Liverpool?

Promotion med annonselenker

Dette må alle med telefon ha

Oddsen med annonselenker

Leksand på kanten av stupet

Luis Suarez’ fremtid er avgjort.

Luis Suarez signerer ny langtidsavtale med Liverpool. Det melder klubben på deres offisielle hjemmesider.

- Dette er viktig for meg og jeg er veldig fornøyd med min nye kontrakt, sier spissen.

- Når du er barn, så ønsker alle å spille for Liverpool. Jeg er her nå, og det er en drøm for meg. Jeg er en Liverpool-supporter, legger 25-åringen til.

Også manager Brendan Rodgers er glad for avtalen.

- Jeg er storfornøyd. Det er fantastisk å ha muligheten til jobbe med spillere i verdensklasse, uttaler nord-iren.

Tabbe-avsløring
Nyheten ble imidlertid kjent før klubben hadde tenkt, på grunn av en tabbe av Liverpools offisielle TV-kanal. De annonserte nyheten tidligere tirsdag ettermiddag, men avbrøt klippet underveis da de oppdaget feilen.

En supporter var likevel tidlig ute og fikk tatt opp klippet og senere publisert det på youtube.

Uruguayaneren har nettopp returnert til Anfield etter at Uruguay ikke klarte å komme seg videre fra gruppespillet i OL.

Slutt på spekulasjoner
Det har lenge vært spekulert i om 25-åringen kunne komme til å forlate balløya etter rasismeskandalen med Patrice Evra forrige sesong.

Liverpools eiere, FSG, var ikke fornøyd med klubbens og Suarez' håndtering av saken, og spekulasjonen har gått om eierne, som skal være meget opptatt av omdømme, ville kvitte seg med den kontroversielle spissen.

Både hardtsatsende Paris Saint-Germain og Juventus skal ha vært interessert i å sikre seg spissens tjenester. Men nå skal altså 25-åringen ha bestemt seg for å bli værende på Anfield.

- Det var en del klubber som var interessert, men under forsesongen kommuniserte jeg og ham veldig bra, og han har forpliktet seg til klubben langsiktig nå, sier manager Brendan Rodgers.

Suarez scoret 11 ganger i Premier League forrige sesong.

Liverpool serieåpner borte mot West Bromwich 18. august.

Nettavisen har til glede for våre lese inngått en avtale med ePlayer.com. Vi vil nå kunne tilby flere relevante videoinnslag fra blant annet Premier League.

Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'n8vhe9ojzlkn10iqhy13b6znn', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-n8vhe9ojzlkn10iqhy13b6znn', 'eplayer14');

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus