Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Patrick Sinkel (AP)

Benfica-kapteinen anmeldes etter dommerangrep

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

England skyter ut av startblokkene

- Jeg er fortsatt i sjokktilstand, sier dommeren etter å ha blitt angrepet av den brasilianske landslagsspilleren. Se video!

Det var under treningskampen mellom Fortuna Düsseldorf og Benfica at dommer Christian Fischer opplevde det han aldri trodde han ville oppleve på en fotballbane.

Fem minutter før pause var nemlig Fischer i ferd med å gi Benfica-spilleren Javi Garcia hans andre gule kort.

Det likte ikke portugisernes kaptein, den brasilianske midtstopperen Luisao, spesielt godt.

- Aldri opplevd lignende
31-åringen med 43 landskamper for Brasil gikk til et angrep som sendte kamplederen rett i bakken, og dommer Fischer hevder faktisk at han mistet bevisstheten en kort stund mens han lå på gresset.

- Jeg er fortsatt i sjokktilstand. Jeg har aldri opplevd noe lignende i mine 20 år som fotballdommer, sier dommeren til nyhetsbyrået DPA.

Han varsler nå at han vil politianmelde Luisao, mens Fortuna-formann Peter Frymouth allerede har sagt at han rapporterer hendelsen til Det europeiske fotballforbundet (UEFA). Fischer selv jobber også med en rapport som skal sendes til Det tyske fotballforbundet (DFB).

Portugisiske myndigheter må følge opp
Nå har portugisiske myndigheter ansvaret for å følge opp saken, ifølge en talsmann for Tysklands fotballforbund.

Kampen mellom de to lagene ble avbrutt etter dommerangrepet, og i stedet fikk Fortuna-trener Norbert Meier i stand en kamp mellom to lag satt sammen fra tyskernes egen stall da oppgjøret ble avbrutt.

22.000 mennesker var på plass på tribunen for å se på treningskampen mellom det nyopprykkede Bundesliga-laget og fjorårets kvartfinalister i Champions League.

Se episoden her:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus