Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Dylan Martinez / Reuters

Tirsdagens Premier League-rykter

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Det er flere enn Robin van Persie som kan forsvinne fra Arsenal før sesongstarten.

Etter et lite opphold er vi tilbake med siste ny om overgangssagaen rundt Robin van Persie. Daily Mail melder nemlig at Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson nå har tatt direkte kontakt med Arsene Wenger for å prøve å sikre at en overgang for angrepsspilleren går i orden. Prislappen Ferguson prøver å få gjennomslag på skal angivelig ligge på 20 millioner pund.

Hvis Liverpool selger Daniel Agger til Manchester City vil han trolig bli erstattet av Swanseas Ashley Williams (27), skriver Daily Mirror.

Agger har imidlertid gått ut og sagt at han vil bli i Liverpool, men spørsmålet er om han får lov.

Les mer:Agger vil bli i Liverpool.

Inter Milan har nå kastet seg inn i kampen om Arsenals Theo Walcott, melder Daily Star. 23-åringen, som har kontrakt med klubben frem til neste sommer, jaktes også av Chelsea og Liverpool.

Real Madrids midtbanespiller Nuri Sahin vil trolig avgjøre sin fotballfremtid i løpet av denne uken. Arsenal og Liverpool er to av klubbene som sikler etter signaturen til den 23 år gamle spilleren.

(Artikkelen fortsetter under videoreportasjen).

Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', '', '', 480, 470, 'perf1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', 'eplayer14');

Aston Villa skal være villige til å selge Stephen Warnock etter at manager Paul Lambert valgte å utelate han fra treningskampen mot Werder Bremen, skriver Birmingham Mail. Det er imidlertid verdt å legge til at klubben ikke har fått noen henvendelser på spilleren, enda.

På Old Trafford vil det trolig bli klart at Danny Welbeck forlenger med United denne uken. Spilleren skriver trolig under en femårskontrakt som gir han en ukelønn på 75.000 pund.

PS. Nettavisen tilbyr nå videoreportasjer fra Premier League. Disse vil starte automatisk og med lyd, men kun i en kort periode, for å gjøre dere lesere oppmerksomme på denne nyheten. Legg merke til at dere kan se flere reportasjer i menyen nederst i videovinduet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus