Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: David Ramos / Getty Images

Messi skinte der Ronaldo sviktet

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Toppscorer-duellen i Spania er i gang.

REAL MADRID-VALENCIA 1-1:
BARCELONA-REAL SOCIEDAD 5-1 :

Fjorårets La Liga-sesong ble først og fremst preget av to spillere. Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

De to fotballfenomene hadde sin egen interne målduell, som Messi til slutt gikk seirende ut av med sine 50 scoringer mot Ronaldos 46.

Selv om det til Ronaldos forsvar kan sies at Real Madrid møtte en sterkere motstander enn Barcelona, er det liten tvil om hvem av de to superstjernene som kom best ifra serieåpningen.

Tittelholder Real tok tidlig ledelsen ved Gonzalo Higuain, men rett før pause svarte Valencia. I den andre omgangen stanget og stanget hovedstadslaget mot Valencias forsvarsmur.

Det nærmeste de kongehvite kom var da målscorer Higuain sendte ballen i stolpen. Ronaldo på sin side klarte ikke å sette valenciakeeperen på de store prøvene, og Real måtte dermed se to poeng gå tapt i sesongens første kamp.

En som definitivt satte motstanderens keeper på prøve var Lionel Messi. Den lille argentineren så først lagkamerat Carles Puyol sende Barca i føringen allerede etter tre minutter.

Etter at Real Sociedad klarte å svare få minutter senere, var det duket for Messi-show.

I løpet av fem minutter puttet Messi to ganger, og sørget for å gi Barcelona det forspranget de trengte for å kontrollere kampen inn.

Etter at Pedro hadde lagt på til 4-1 like før pause, skulle det gå lang tid før katalanerne igjen fant nettmaskene.

I det 83. minutt kom målet som mange ventet på. Nei, ikke et hat trick-mål fra Messi, men David Villas første seriemål etter det langvarige skadeavbrekket.

Etter første kamp av sesongens La Liga er det uansett Lionel Messi som har kommet best i gang i den toppscorerduellen med Cristiano Ronaldo.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus