Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Pa Photos

Flere forlater Tottenham

Promotion med annonselenker

Retro: Husker du disse lekene?

Oddsen med annonselenker

Lyon går på ny stjernesmell

Oppryddingen har begynt på White Hart Lane.

Michael Dawson ser ut til å være neste spiller på vei ut av portene på White Hart Lane, etter at Tottenham skal ha godkjent et bud på 9 millioner pund fra Queens Park Rangers, skriver Sky Sports.

Det kun én dag etter at klubben solgte Sebastien Bassong til Norwich.

Dawson ble valgt som kaptein av Tottenham-manager Andre Villas-Boas i flere av oppkjøringskampene før seriestarten, men var ikke med i troppen mot Newcastle på lørdag.

Dette har satt fart i spekulasjonene om at 28-åringen kan være på vei bort fra klubben. Og nå skal altså Spurs ha godtatt et bud fra QPR.

Langt bak i køen
William Gallas, Younes Kaboul, Steven Caulker og nysigneringen Jan Vertonghen ser alle ut til å være foran Dawson i køen om en stopperplass på Spurs-laget.

Dawson har vært i Tottenham i syv år etter at Spurs hentet han fra Nottingham Forest i 2005.

28-åringen var ute store deler av forrige sesong med skade, og virker nå å ikke være en del av planene til Villas-Boas.

Flere spekulerer nå i om portugiseren er i ferd med å kopiere feilene han gjorde i Chelsea.

- Det bør være bekymringsfullt for Tottenham-supportere. Mest på grunn av at Michael Dawson er en veldig godt likt og respektert spiller i laget, sier tidligere Spurs-forsvarer Chris Perry til Sky Sports Radio.

- Han ble først fortalt at han skulle være kaptein, før de nå plutselig skal selge han. Det er en litt merkelig avgjørelse, men forhåpentligvis vet Villas-Boas hva han gjør, sier Perry.

Huddlestone til Stoke
Samtidig bekrefter Stoke City overfor Sky Sports at Tottenhams Tom Huddlestone befinner seg på klubbens treningsanlegg tirsdag. Trolig for å gjennomgå en medisinsk sjekk.

Stoke-spiller Jermaine Pennant skrev følgende på Twitter tirsdag:

Huddlestone var plaget med skader forrige sesong, og fikk kun med seg fire kamper for klubben. Det er ventet at Spurs ønsker å få midtbanespilleren tilbake i form ved å nå låne ham ut til «The Potters».

Andre Villas-Boas virker dermed å være i gang med og sette sitt preg på Tottenham-laget.

Spurs hentet Emmanuel Adebayor fra Manchester City tirsdag, og det er ventet at portugiseren vil signere flere spillere før overgangsvinduet stenger om litt over en uke.

comments powered by Disqus