Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scanpix/Afp

- Snart klar for Chelsea

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Roberto Di Matteo gjør trolig enda en signering innen kort tid.

Cesar Azpilicueta kommer stadig nærmere en overgang til Premier League og Chelsea.

Høyrebacken er utelatt fra Marseilles tropp til Europa League-kampen mot Sheriff Tiraspol torsdag, noe som trolig betyr at en overgang er like rundt hjørnet.

Ifølge kilder i Frankrike ble klubbene enige om en avtale sent tirsdag kveld.

22-åringen, som har spilt årets to første seriekamper for Marseille, vil trolig skrive under på en femårsavtale med Chelsea, skriver Daily Mail.

Chelsea har som vanlig valgt å ikke kommentere overgangen, men tirsdag gikk Azpilicueta selv ut og tok bladet fra munnen.

- Hvis min avgang kan hjelpe Marseilles økonomi, så er det en god avtale for alle involverte. Jeg vil takke fansen for den stående applausen.

- De har alltid behandlet meg godt, selv når ting ikke har gått så bra, sier backen takknemlig.

Azpilicueta blir trolig Roberto Di Matteos siste kjøp før overgangsvinduet stenger. Klubben har allerede brukt rundt 70 millioner pund denne sommeren på spillere som Marko Marin, Eden Hazard og Oscar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus