Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Reuters/Scanpix

Ronaldo raser mot falske rykter

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Potensiell målfest i cupen

Barcelona-basert avis hevder Real-stjernen er deprimert.

Onsdag publiserte den Barcelona-baserte avisen El Mundo Deportivo en artikkel der den hevder at Cristiano Ronaldo sliter med depresjoner.

Ifølge avisen har portugiseren slitt etter Portugals EM-exit og viser til hans motgang på banen den siste tiden og en påstått konflikt med kjæresten Irina Shayk.

Avisen skriver videre om et bilde publisert i portugisisk media, der Ronaldo er sammen med TV-profilen Rita Pereira. Ifølge El Mundo Deportivo er bildet tatt i Algarve i sommer.

Og det stopper ikke der. Videre hevdes det at Ronaldos mor har blitt uvenn med kjæresten hans, Irina Shayk, og at hun mer enn gjerne ser sønnen sammen med Pereira i stedet.

Påstandene har fått stor oppmerksomhet før den spanske supercupfinalen mellom Real Madrid og Barcelona torsdag. Det får Ronaldo til å rase.

27-åringen tilbakeviser ryktene på sin offisielle Twitter og på sin hjemmeside.

- Da var det dags igjen. Dagens falske nyhet omhandler min ferie, basert på et bilde som ble tatt i USA for flere år siden. Dessverre undersøker ikke all presse sine kilder og publiserer løgner om mennesker som ikke er på bildet og blander sammen datoer, skriver Ronaldo.

Real Madrid serieåpnet med 1-1 hjemme mot Valencia forrige helg.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus