Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Getty Images / All Over Press

Rodgers: - Jeg ville vært gal om jeg tillot det

Reisetips med annonselenker

Santorini – en gresk idyll

Oddsen med annonselenker

André (18) fikk England-sjokk: - Jeg klarte ikke mer

Liverpool-manageren vil ikke selge.

Allerede i juli forsøkte Newcastle å hente tilbake Andy Carroll på et lån ut sesongen. Klubben fra nordøst ønsket også å få til en avtale som innebar at overgangen ble permanent etter sesongen, mot at Newcastle betalte Liverpool 12 millioner pund, skriver BBC.

Liverpool-manager Brendan Rodgers forteller nå at dette aldri var aktuelt.

- Jeg ville vært splitter pine gal om jeg hadde godkjent et slikt bud, forteller Rodgers til BBC.

35 millioner pund
Det er kun 18 måneder siden Merseyside-klubben kjøpte Carroll fra nettopp Newcastle for hele 35 millioner pund.

Med kun litt over en uke igjen av overgangsvinduet ser det ut til at Carroll blir værende på Anfield.

- Det er ingen sjanse for at vi selger ham, og i hvert fall ikke til Newcastle. De fikk 35 millioner for denne spilleren i fjor, sier Rodgers.

- Jeg trenger minimum tre spisser. Jeg har Luis Suarez, Fabio Borini og Andy Carroll. Jeg ville vært gal om jeg i det hele tatt vurderte å kvitte meg med Carroll. Når overgangsvinduet stenger, så har vi ikke mulighet til å gjøre noe før januar, forteller Rodgers.

Vil beholde Agger
Også Liverpools danske midtstopper, Daniel Agger, har vært koblet bort fra klubben. Manchester City skal i sommer vært interessert i å hente dansken, men skal vi tro Rodgers har dette også vært uaktuelt.

- Jeg har aldri trodd at vi ville miste Daniel. Han er fantastisk i måten han spiller på, og i tillegg ønsker han ikke å forlate klubben, sier Rodgers.

Torsdag sparer Rodgers flere av sine beste spillere når Liverpool skal i aksjon mot Heart i Europa League på Tynecastle Park.

Til helgen venter nemlig selveste Manchester City på Anfield i andre serierunde.

- Vi må spare noen av spillerne. Vi har en stor kamp som venter oss på søndag. Jeg håper og tror at spillerne kan omstille seg til den kampen, sier Rodgers.

Kampen spilles søndag kl. 17.00.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus