Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Gustau Nacarino (Reuters)

- Det er viktigere ting i livet mitt

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Barcelona-treneren er iskald før hett «El Clásico».

Tito Vilanova (42) fikk en knallstart som Barcelona-sjef. Torsdag venter sesongens første duell med erkerival Real Madrid.

Etter 5-1 over Real Sociedad gikk «Barca» rett til topps på tabellen. Vilenova virker helt upåvirket så langt.

- Resultatet i denne kampen (supercupen) avgjør ikke hva som skjer videre med Barcelona. Jeg vil lære denne jobben å kjenne med ro. Jeg beklager, men det er viktigere ting i livet mitt, sa Vilenova på en pressekonferanse.

Han leder sitt første El Clásico mot Real Madrid torsdag. Det skjer på hjemmebane, og temperaturen er pumpet kraftig opp de siste dagene.

Vilenova opptrer iskaldt og setter ting i perspektiv. - Jeg skjønner at dette er viktig, men jeg hadde ikke klart jobben min om jeg fryktet at verden falt i hodet på meg om vi tapte. (NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus