Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Getty Images/All over Press

Utfordrer Zlatan til veddemål

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Mangel på selvtillit er ikke Adrian Mutus største problem.

Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva er ikke de eneste spillerne som har forlatt italiensk Serie A til fordel for fransk Ligue 1 denne sommeren.

Nylig skrev rumeneren Adrian Mutu under for Ajaccio etter bare én sesong i Cesena, som rykket ned forrige sesong.

Den tidligere Chelsea- og Juventus-spilleren har store planer om å gjøre seg bemerket i den franske ligaen. På sin første pressekonferanse utfordret han nemlig Zlatan til å inngå et veddemål.

- Jeg er klar for å utfordre ham om hvem som vil score flest mål denne sesongen. Selv om han spiller i et mye bedre lag, er det ikke noe problem. Jeg er klar for å inngå et veddemål, sier Mutu ifølge RMC.

De to spilte sammen i Juventus i 2005-2006, og Mutu er full av beundring for sin svenske venn.

- Jeg kjenner Zlatan veldig godt. Han er en spiller som alltid har valgt lag han kan utvikles i. Han ville til et lag hvor han kan vinne serien og være en utfordrer i Europa. Paris er et godt valg for ham, mener Mutu.

Problemet til Mutu er at Zlatan allerede har skaffet seg et forsprang med sine to scoringer i serieåpningen mot Lorient. Paris Saint-Germain har hatt en trøblete innledning på sesongen og står med bare to poeng etter to spilte kamper.

Forrige sesong scoret Zlatan 28 mål på 32 kamper for AC Milan. Adrian Mutu scoret åtte mål på 28 kamper for Cesena, som endte helt sist i Serie A.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus