Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Skjermdump/Fox/YouTube

Her truer Liverpool-sjefen Sterling

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Moldes «sjokkerende» gulloppskrift

- Gjør det igjen og jeg sender deg hjem på første fly, freste Brendan Rodgers.

Det har lenge gått gjetord om Liverpools unggutt Raheem Sterling og denne sesongen er det ventet at fansen vil få se mye til den talentfulle 17-åringen.

Kantspilleren ble hentet til klubben i 2010 fra Queens Park Rangers og er nå i ferd med å få sitt store gjennombrudd. I oppgjørene mot Hearts og Manchester City i forrige uke gjorde unggutten sine saker svært bra og vil nok derfor få flere sjanser av manager Brendan Rodgers i høst.

- Første fly hjem
TV-kanalen Fox, som jobber med en TV-serie om Anfield-klubben, har nå lagt ut en sniktitt fra serien som viser et av de første møtene mellom Sterling og Rodgers.

Nord-iren tok over managerjobben i Liverpool tidligere i sommer, og håper å løfte klubben tilbake til gamle høyder. Klippet er hentet fra klubbens treningsleir i Boston i sommer.

I klippet hører vi Liverpool-manageren adressere de unge spillerne i klubben og gi klar beskjed om at de må utvise en bedre holdning på trening.

Der gir Rodgers også Sterling klar beskjed om at han vil bli sendt rett hjem til England på første fly om han ikke holder munn og følger godt med når sjefen snakker.

- Sier du «rolig» til meg igjen, så sitter du på første fly hjem, sier Rodgers, uten å helt få Sterlings oppmerksomhet.

- Du vet hva du sa, jeg vet hva du sa. Jeg sender deg hjem med første fly, gjentar manageren til den talentfulle unggutten.

Nordiren påpeker videre at ungguttene er heldige som har fått en slik mulighet og at de bør ta vare på sjansen og lære så mye de kan av mer rutinerte spillere.

Se klippet her:

- Bra holdning
Mye tyder på at Sterling tok skjenneprekenen til seg, for etter kampen mot City søndag hadde ikke Rodgers annet enn lovord å komme med om 17-åringen.

Sterling har tidligere blitt beskyldt for å være litt egoistisk i enkelte situasjoner, men skal man tro manageren har han blitt svært mye bedre på dette området.

- Han har utviklet seg mye i løpet av kort tid. Han skjønner hva vi prøver å gjøre her, og gjør det han får beskjed om, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

- Det som er så fantastisk er at holdningen hans nå er utrolig bra. Han er fokusert, kommer på trening, og jobber bra. Han leverer og er effektiv på banen, sier manageren.

Satser på ungdom
Rodgers håper også å etter hvert kunne gi flere unge talenter sjansen, i en klubb der økonomien begrenser handlefriheten.

- Unge spillere vil løpe gjennom piggtråd for deg om du ber dem om det. Raheem er en slik gutt. Han er en spiller som gjør meg begeistret, sier Rodgers.

- Dette er en bra tid for ungguttene, fordi vi ikke har penger til å matche de argeste rivalene på overgangsmarkedet. Jeg ønsker en filosofi der gutter fra akademiet kommer inn på førstelaget. Vi ønsker å utvikle denne klubbe til det den var for mange år siden, avslutter nordiren.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus