Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Afp/Scanpix

VIF signerte kanadisk landslagsspiller

Reisetips med annonselenker

Santorini – en gresk idyll

Oddsen med annonselenker

André (18) fikk England-sjokk: - Jeg klarte ikke mer

- Han har egenskaper vi har sett etter siden vi solgte Luton Shelton, sier Martin Andresen.

Fredag ble det klart at Tosaint Ricketts blir Vålerenga-spiller ut sesongen. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Angrepsspilleren har blitt fristilt fra den rumenske klubben Politehnica Timisoara etter at den gikk konkurs i sommer.

Ricketts er lagkamerat med VIF-keeper Lars Hirscfeld på det kanadiske landslaget, og har spilt 14 kamper med lønnebladet på brystet. Da Canada slo Trinidad & Tobago 1-0, scoret Ricketts kampens eneste mål.

- Vi har hentet en kanadisk spiller som Lars kjenner godt fra landslaget. Han har vært på prøvespill her en ukes tid og har egenskaper som vi har sett etter siden vi solgte Luton Shelton, sier Vålerenga-trener Martin Andresen.

- Tosaint har glidd fint inn i gruppa her og er en spiller som kan spille både kant og spiss. Han er veldig hurtig og vi håper å dra nytte av det i kampene som gjenstår i årets sesong.

Kan komme flere signeringer
Selv om Ricketts' kontrakt kun strekker seg ut sesongen, kan det bli aktuelt å forlenge.

- Vi har signert han ut sesongen for å få et bilde av han i kampsituasjoner og i det daglige i klubben. Deretter kan vi eventuelt gå inn i forhandlinger etter hvert om en mulig forlengelse. Det er en trygghet for begge parter, sier Andresen.

På spørsmålet om Vålerenga planlegger flere overganger før vinduet stenger i kveld, svarte Andresen følgende til TV2:

- Vi får se, men mye kan fortsatt skje.

Låner ut Ibba til Stabæk
Noe som allerede har skjedd, er at Vålerenga og Stabæk har blitt enige om en utlånsavtale for Abdurahim «Ibba» Laajab ut 2012-sesongen.

Laajab, som er kantspiller, kom til Vålerenga før inneværende sesong, og har kun vært på banen i seks tippeligakamper - én av disse fra start.

- Ibba har dessverre ikke helt slått til som vi håpet da han kom hit og står nå litt bak i køen i forhold til våre offensive plasser. Derfor er det til det beste for spilleren selv at han går til en klubb hvor han har større muligheter til å tilegne seg spilletid og erfaring fra det høyeste nivået i Norge, sier Vålerenga-trener Martin Andresen.

Laajab har kontrakt med Oslo-klubben ut 2014, og planen er at han skal returnere etter sesongen.

Vålerenga møter Sandnes Ulf i Tippeligaen i kveld. Kampen kan du følge LIVE her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus