Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Pa Photos

Solbakken vil få ut bakrusen

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Umulig å skille stormaktene

Ståle Solbakken er ikke fornøyd.

Søndag tapte Wolverhampton 3-1 for Cardiff – hvilket betyr at ulvene går inn i landslagspausen med fire poeng på like mange kamper i innledningen på årets sesong. Det gir en særdeles beskjeden 19. plass på tabellen.

Trener Solbakken er naturlig nok ikke fornøyd med situasjonen, og vedgår at det må leveres bedre i tiden som kommer.

– Vi har hatt gode perioder i enkelte kamper, men er nok tre poeng bak der vi håpet å være ved landslagspausen. Vi må ta oss sammen, sier han ifølge avisen Express and Star.

Travle dager
Solbakken peker på at spillerne hans fortsatt synes å være preget av fjorårets tunge sesong i Premier League. Den historien er imidlertid fortid.

– Vi må få bakrusen fra forrige sesong ut av systemet, for jeg føler at det er litt igjen av den fortsatt. Vi må bygge vår egen identitet, sier han.

Wolves-sjefen venter på at flere av spillerne skal finne tilbake til sin beste form.

– Noen av gutta vet at de kan levere mye bedre. Spillerne har ikke vært på sitt beste, sier han.

Solbakken vil imidlertid ikke bruke tapet av sentrale brikker som Matt Jarvis og Steven Fletcher som unnskyldning for den famlende starten.

– Vi har hatt ti travle dager, der nøkkelspillere har forlatt oss, men vi har også hentet inn noen kvalitetsspillere. Nå som overgangsvinduet er stengt, har vi tid til å jobbe sammen, sier han.

– Dumme feil
Mot Cardiff søndag tok Solbakken menn ledelsen, men slapp deretter inn flere unødvendig mål. Wolves-sjefen mener spillerne gjorde dumme feil.

– Jeg er skuffet over at vi gjorde dumme feil på viktige tidspunkter i kampen, sier Solbakken.

Peter Whittingham ble dagens mann for Cardiff med tre scoringer.

– På forhånd snakket vi mye om å ikke gjøre dumme feil i og rundt boksen, på grunn av Whittinghams venstrefot. Han straffet oss, sa Solbakken.

Han kan trøste seg med at nykommeren Bakary Sako scoret i sin andre strake kamp for ulvene – og synes å være en god signering.

Neste kamp for Wolverhampton er søndag 16. september. Da kommer Leicester på besøk til Molineux. (ANB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus