Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: LLUIS GENE (Afp)

Diarra klar for ny klubb

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Bytter ut Real Madrid med rike russere.

Det er ikke bare Zenit St. Petersburg som forsterker mot slutten av det russiske overgangsvinduet. Lassana Diarra ankommer nå Anzji fra den spanske seriemesteren.

Mandag kveld meldte Anzji på sine nettsider at de har fått i land avtaler for både Diarra og spissen Nikita Burmistrov.

Diarra (27) flytter fra Real Madrid til den ressurssterke klubben fra Dagestan.

Den defensive midtbanespilleren kom til Madrid fra Portsmouth i 2008, men klarte aldri å spille seg til fast plass i det spanske stjernemannskapet.

Nå skal han spille med andre tidligere profiler fra europeiske klubber i Anzji, der navn som Samuel Eto'o, Jurij Zjirkov og Christopher Samba er en del av spillerstallen.

Burmistrov (23) kommer også til republikken ved Kaspihavet fra ligarival Amkar Perm. Anzji har ikke oppgitt prisen de punger ut for nyervervelsene.

Klubben har imidlertid solid økonomisk støtte fra eier og milliardær Sulejman Kerimov. Overgangsvinduet i Russland stenger ikke før 10. september. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus