Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/Scanpix

Woods passerte 100 millioner dollar

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Golfesset kan virkelig koste på seg et skikkelig dollarglis.

Tiger Woods skrev golfhistorie mandag. Han ble den første spilleren som klarte å passere 100 millioner i innspilte penger på PGA-touren.

Han ordnet tredjeplassen i PGA-sluttspillet i Norton Massachusetts bak Rory McIlroy og Louis Oosthuizen.

Det ga Woods en utbetaling på 544.000 dollar (vel 3 millioner kroner), og det vil si at Woods har spilt inn totalt 100,35 millioner dollar (snaue 600 millioner kroner) totalt på PGA-touren.

Tiger Woods har 74 seirer på touren til nå, og det er bare Sam Snead som har flere seirer enn ham. Snead startet sin karriere i 1937, og han spilte inn totalt i overkant av 620.000 dollar.

Det var først etter at Tiger Woods ble profesjonell at prispengene i internasjonal golf virkelig skjøt i været.

- Jo, jeg fikk en flott start på karrieren min, og jeg vant jo også noen majorturneringer tidlig i karrieren, slo Tiger Woods fast etter tredjeplassen i Massachusetts mandag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus