Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All Over Press

To Thoresen-poeng da Zuccarellos lag vant

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Veien tilbake til landslaget kan bli lang

Moskva (NTB): Patrick Thoresen noterte seg for både scoring og assist for SKA St. Petersburg, men laget tapte 3-4 borte for Mats Zuccarello Aasens Metallurg Magnitogorsk.

Zuccarello er skadd og måtte se kampen fra tribunen, men kunne puste lettet ut for ettmålsseier. Thoresens scoring i nest siste sekund kom for sent til å ordne poeng.

Nordmannen la også opp til Kevin Dallmans 1-1-utligning på tampen av annen periode. Men det var først i sluttperioden at det eksploderte i Zuccarellos hjemmearena.

Begge lagene scoret slik at det sto 2-2 etter drøye minuttet av tredje periode. Deretter gjorde Metallurg 3-2 og 4-2 i løpet av 25 sekunder, og Thoresen fikk bare pyntet på resultatet.

Lars Haugen voktet Dinamo Minsks mål da CSKA Moskva ble slått 3-1. Han hadde 16 redninger, men slapp inn ett skudd i undertallsspill i midtperioden. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus