Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Kattem trukket ett poeng

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Fikk poengsmell etter rapporteringstull.

Oslo (NTB): Kattem ble mandag fratatt ett poeng av Norges Fotballforbund fordi klubben hadde levert sin økonomiske rapportering for sent.

NFFs påtalenemnd anmeldte Kattem til doms- og sanksjonsutvalget etter at klubben i kvinnenes eliteserie leverte inn en obligatorisk økonomisk rapporteringspakke 102 dager etter fristen. Dokumentasjonen er et krav for å få klubblisens. Årets frist var 15. mars.

Mandag kom doms- og sanksjonsutvalget fram til at Kattem skal ilegges en poengstraff. Klubben har ikke bestridt de faktiske forhold i saken. Utvalget legger spesielt vekt på at klubben befinner seg på øverste nivå i norsk kvinnefotball, og at det er å forvente at en slik klubb overholder frister.

Påtalenemda ba om en straff på tre minuspoeng. Det mente utvalget var for strengt. Tidligere har forsinket levering av økonomiske rapporter ført til bøter. Siden Kattem var godt over tre måneder for sent ute, er det ifølge utvalget nødvendig å ilegge poengstraff.

I tillegg til poengtrekk fikk Kattem også en bot på 30.000 kroner.

Straffen gjør at Kattem står igjen med sju poeng etter 15 kamper. Klubben er nest sist på tabellen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus