Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Kattem trukket ett poeng

Reisetips med annonselenker

Feriedestinasjonene for en sexy sommerkropp

Oddsen med annonselenker

Inter går på ny smell

Fikk poengsmell etter rapporteringstull.

Oslo (NTB): Kattem ble mandag fratatt ett poeng av Norges Fotballforbund fordi klubben hadde levert sin økonomiske rapportering for sent.

NFFs påtalenemnd anmeldte Kattem til doms- og sanksjonsutvalget etter at klubben i kvinnenes eliteserie leverte inn en obligatorisk økonomisk rapporteringspakke 102 dager etter fristen. Dokumentasjonen er et krav for å få klubblisens. Årets frist var 15. mars.

Mandag kom doms- og sanksjonsutvalget fram til at Kattem skal ilegges en poengstraff. Klubben har ikke bestridt de faktiske forhold i saken. Utvalget legger spesielt vekt på at klubben befinner seg på øverste nivå i norsk kvinnefotball, og at det er å forvente at en slik klubb overholder frister.

Påtalenemda ba om en straff på tre minuspoeng. Det mente utvalget var for strengt. Tidligere har forsinket levering av økonomiske rapporter ført til bøter. Siden Kattem var godt over tre måneder for sent ute, er det ifølge utvalget nødvendig å ilegge poengstraff.

I tillegg til poengtrekk fikk Kattem også en bot på 30.000 kroner.

Straffen gjør at Kattem står igjen med sju poeng etter 15 kamper. Klubben er nest sist på tabellen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus
Våre bloggere

Mina Gerhardsen

Penger lukter faktisk

Sammy Myklebust

Gull til Ægir Bryggeri

Tor Hammerø

Bugge med vennefest

Anders Nordstad

Billig politikk

Kjell-Ola Kleiven

Min største frykt