Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Sejersted må under kniven

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Alpinisten må opereres etter fallet i Sveits.

Alpinisten Lotte Smiseth Sejersted (21) opereres på sykehuset i Zürich onsdag ettermiddag etter fallet på trening tirsdag i sveitsiske Zermatt.

Det var i forbindelse med trening i super-G at hun mistet kontrollen over skiene og falt. Etter undersøkelser på sykehuset har Sejersted pådratt seg et tradisjonelt og vanlig brudd i tommelen, men ellers kommet heldig ut av fallet.

- Dette skal være et greit brudd å lege, og vi er optimister med tanke på vinteren. Etter inngrepet kommer hun til å være på sykehuset i to dager, opplyser landslagstrener Jørgen Nordlund.

Ifølge landslagstreneren kommer Sejersted til å være tilbake på ski i løpet av en måned.

- I starten må hun nok ha på seg ekstra beskyttelse i tommelleddet i slalåmdisiplinen ettersom det er mange portberøringer der. Ellers kommer hun til å trene som normalt, sier Nordlund.

Lotte Smiseth Sejersted har vært Norges beste kvinnelige alpinist de siste sesongene. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus