Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Simen Lønning/Nettavisen

- Jeg trynet skikkelig

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Mardy Fish sørger for US Open-skrell

Emil Hegle Svendsen slapp med skrekken etter fall.

Skytteresset Emil Hegle Svendsen falt stygt på rulleski onsdag formiddag, men slapp unna uhellet med skrekken.

Det var under trening på Birkebeineren skistadion onsdag formiddag at uhellet var ute for Svendsen. NRK var på vei til å filme ute fra løypa og møtte ham plutselig småjoggende med hjelmen og rulleskiene i hendene og med en blodig trøye.

- Jeg tryna skikkelig oppi her. Jeg kunne fort ha brukket både armer og bein, og da hadde sesongen vært ødelagt, sa Emil Hegle Svendsen til NRK.

Skiskytteren var skjelven da han fortalte om uhellet som skjedde mellom to bakker i den ca. tre kilometer lange treningsløypa.

- Jeg kjørte på en stein, skiene bråstoppet og jeg stupte framover. Jeg mistet pusten, men verst gikk det utover halsen som jeg strakk skikkelig, sa han. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus