Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Afp/Scanpix

Tutta avsluttet sterkt i Alabama

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Men var sjanseløs på seier.

Golfproffen Suzann Pettersen avsluttet med en 66-runde og klatret kraftig på resultatlisten i LPGA-turneringen i Alabama søndag.

31-åringen var sjanseløs på seier i turneringen, men fikk i det minste med seg en opptur i form av en strålende sisterunde. Den gikk Tutta på seks slag under par, og hun endte totalt ni slag under par.

Søndag slo hun birdier på hull 4, 5, 8, 10, 12 og 13. Dermed klatret hun opp 27 plasser til delt 21.-plass. Tutta gikk alle de tre første rundene på 71 slag.

Flere spillere skal fullføre sine runder søndag kveld, og foreløpig er det trippelt amerikansk i teten. Stacy Lewis har to slag å gå på til landskvinnene Lexi Thompson og Angela Stanford. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus