Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Kent Skibstad/Scanpix

- Lukter ikke nedrykk av Sandnes Ulf

Promotion med annonselenker

Bruker du Runkeeper? Da vil du digge dette!

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Optimistisk Roger Espedal tror klubben holder seg i Tippeligaen.

Sandnes Ulf lekker som en sil og er havnet under nedrykksstreken for første gang.

- Nei. Vi skal kjempe videre med det vi har og har god tro på at vi skal snu dette, sier stopper Ronny Espedal til Stavanger Aftenblad om det nå lukter nedrykk av laget.

Søndag tapte eliteseriedebutanten 2-3 mot Haugesund. Nylig er det blitt fire baklengsmål mot Vålerenga og tre mot Brann.

- Det knekker oss i all fall ikke. Vi var klar over at sesongen ville bli en tøff kamp for å overleve. Vi kan uansett ikke gå rundt og synes synd på oss selv. Nå skal vi legge Fredrikstad og Sogndal bak oss på tabellen, og få heng på Odd når vi slår dem i neste kamp, sier Espedal optimistisk til lokalavisen.

Når sju serierunder gjenstår står Fredrikstad på 13.-plass med 24. Sogndal på kvalplassen har 23. Sandnes Ulf står med 21. Sandnes-laget har spilt én kamp mindre enn de øvrige lagene. Odd på 11.-plass har 28 poeng, ett mer enn Lillestrøm på 12.-plass. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus