Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/ SCANPIX

Mamelunds Montpellier i hard vær

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Nordmannens klubb etterforskes for kampfiksing.

Det franske mesterlaget i herrehåndball, Montpellier, etterforskes for kampfiksing sist sesong.

Nordmannen Erlend Mamelund spiller i klubben som er regjerende franske mestere. Han kom til klubben foran denne sesongen, og var Haslum-spiller da den aktuelle kampen som etterforskes ble spilt 12. mai mot Cesson Sevigne. Montpellier tapte overraskende kampen. Ifølge TV-kanalen France 3 ble det satset store summer på tap ved halvtid. Både ektefeller og samboere til lagets spillere skal ha satset penger, og det samme skal klubbmedlemmer ha gjort. Fem av lagets nøkkelspillere spilte ikke kampen grunnet skader.

Verken Montpellier selv, serieforeningen eller det nasjonale forbundet har noe å si til saken på nåværende tidspunkt.

- Jeg kan ikke tenke meg at Montpelliers spillere er blitt til personer du ikke vil assosieres med, sier Patrick Vidal, idrettsbyråd i Montpellier.

Joe Abati, tidligere Montpellier-spiller og leder for håndball i regionen Languedoc Roussillon, sier det ikke finnes grunner til forhåndsdømming. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus