Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

Fansen avgjør klubbdirektørens skjebne

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Det blir ikke mer amerikansk enn dette.

Seattle (NTB-Reuters): Tilhengere av fotballklubben Seattle Sounders får avgjøre om kontrakten til klubbdirektør Adrian Hanauer skal forlenges.

Klubben hevder at det er første gang i amerikansk proffidrett at tilhengerne får ta en slik avgjørelse.

Alle som har sesongbillett eller medlemskap i klubben får avgi stemme på internett. Sounders har over 42.000 tilskuere i snitt på sine hjemmekamper.

Hanauer var del av eiergruppen som etablerte Sounders som MLS-lag i 2009. De gjorde det med løfte til fansen om demokratisk valg av ledere.

Det er ikke første gang Sounders gir tilhengerne rett til å fatte avgjørelser. I mars 2008 ble klubbens navn avgjort ved en avstemning. Også andre navnevalg er gjort på demokratisk vis. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus