Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: PA Photos/Scanpix

- Tottenham låner ut Jenas

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Vágner Love leder Corinthians til seier

Midtbanespilleren har ikke startet en kamp for Spurs siden april 2011.

Tottenhams Jermaine Jenas kan være på vei tilbake på lån til Nottingham Forest, skriver The Guardian.

29-åringen gikk gradene i Nottingham-klubben før han ble solgt til Newcastle i 2002. De siste årene har imidlertid vært vanskelig for Jenas.

Gjentatte skader har gjort at han ikke har startet en eneste kamp for Tottenham siden april 2011. Da han var på lån i Aston Villa forrige sesong, førte enda en skade til at oppholdet ble avsluttet tidlig.

Nå er Tottenham i samtaler med Nottingham Forest om en ny låneavtale, og Jenas kan bli spilleklar allerede til søndagens kamp mot Derby.

Ifølge The Guardian er det imidlertid flere interesserte klubber, som kan være aktuelle får midtbanemannen.

Jenas har spillt 21 kamper for det engelske landslaget og ble i 2002-2003 kåret til årets unge spiller i Premier League. En utmerkelse som senere har blitt vunnet av blant andre Wayne Rooney, Cesc Fabregas og Cristiano Ronaldo.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus