RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

- Tottenham låner ut Jenas

Midtbanespilleren har ikke startet en kamp for Spurs siden april 2011.
Sist oppdatert:

Tottenhams Jermaine Jenas kan være på vei tilbake på lån til Nottingham Forest, skriver The Guardian.

29-åringen gikk gradene i Nottingham-klubben før han ble solgt til Newcastle i 2002. De siste årene har imidlertid vært vanskelig for Jenas.

Gjentatte skader har gjort at han ikke har startet en eneste kamp for Tottenham siden april 2011. Da han var på lån i Aston Villa forrige sesong, førte enda en skade til at oppholdet ble avsluttet tidlig.

Nå er Tottenham i samtaler med Nottingham Forest om en ny låneavtale, og Jenas kan bli spilleklar allerede til søndagens kamp mot Derby.

Ifølge The Guardian er det imidlertid flere interesserte klubber, som kan være aktuelle får midtbanemannen.

Jenas har spillt 21 kamper for det engelske landslaget og ble i 2002-2003 kåret til årets unge spiller i Premier League. En utmerkelse som senere har blitt vunnet av blant andre Wayne Rooney, Cesc Fabregas og Cristiano Ronaldo.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere