Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Reuters

290.000 i bot for å røre dommeren

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

- Jeg prøvde bare å få hans oppmerksomhet, sier hovedpersonen.

Bill Belichick, hovedtrener for NFL-laget New England Patriots, er ilagt en bot på 50.000 dollar (290.000 kroner) fordi han grep etter armen til en dommer etter søndagens kamp.

Belichick grep etter Esteban Garza da dommeren løp forbi ham rett etter at Baltimore Ravens hadde fått godkjent et 3-poengspark som avgjorde kampen i siste sekund. Ligaen bøtela Patriots-treneren for «utillatelig fysisk kontakt med en dommer».

- Jeg var ute etter å få vite om situasjonen ville bli videobedømt. Jeg prøvde bare å få hans oppmerksomhet mens han var på vei forbi meg, men jeg greide det ikke, sa Belichick dagen etter kampen.

Belichick har ført Patriots til tre superbowltitler, men laget har tapt to av de tre første kampene denne sesongen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus