Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no

Gerrard: - Seriegull med Liverpool krever et mirakel

Promotion med annonselenker

13 ting du må ha i september

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Liverpool (NTB-Ritzau): Liverpool-kaptein Steven Gerrard tror det må et mirakel til for at han skal vinne et ligagull med sin elskede klubb.

Det forteller Gerrard i et intervju med den britiske storavisen Sunday Times.

- Selv om vi skulle snike oss inn blant topp fire, vil jeg være 33 år i slutten av sesongen. Det er grunnen til at jeg mener det vil være et mirakel om vi vinner ligatittelen før jeg avslutter karrieren min, sier en ærlig Gerrard til avisen.

Liverpool har hatt en tøff start på sesongen og er allerede et stykke bak topplagene. Sist klubben vant ligatrofeet i England var i 1990.

Siden den gang har erkerivalen Manchester United passert Liverpool som mestvinnende klubb i England med sine 19 ligatitler.

Lørdag vant Liverpool sin første ligakamp for sesongen med 5-2 over Norwich på bortebane. Gerrard håper på framgang for laget, men mener klubben i beste fall kan regne med en fjerdeplass. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus