Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050

Kritisk, men stabilt for Vukcevic

Zuzenhausen (NTB-DPA): Hoffenheim-spilleren Boris Vukcevic ligger fortsatt i kunstig koma etter å ha blitt skadd i en bilulykke, men tilstanden hans var søndag stabil.

Bundesligaklubben opplyste søndag at den 22-årige midtbanemannen pådro seg hodeskader da han frontkolliderte med en lastebil på vei til trening fredag.

- Tilstanden er fortsatt kritisk, men stabil, skrev sportslig leder Andreas Müller i Hoffenheim i en pressemelding.

- Vi vet at Boris er i de beste hender på sykehuset, og vi kan bare håpe at tilstanden hans fortsetter å være stabil, la han til.

Hoffenheim har som følge av den alvorlige ulykken gitt samtlige spillere på laget fri i to dager. De vil trene sammen igjen tirsdag ettermiddag.

- Spillerne skal være sammen med familiene sine og få tenke på andre ting. Men de har selvfølgelig tilgang til treningssenteret, der en ansvarlig kontaktperson er tilgjengelig, opplyste Müller. (©NTB)

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør